Έκανε "βουτιά" στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και έπεσε σε βράχια

Κρήτη
Έκανε "βουτιά" στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και έπεσε σε βράχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού επέβαλλε και την μεταφορά του από το νοσοκομείο των Χανίων σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται από το πρωί της Πέμπτης ένας 24χρονος που χτύπησε σοβαρά, ξημερώματα της ίδιας μέρας όταν έκανε "βουτιά" από το ενετικό λιμάνι των Χανίων στη θάλασσα, καταλήγοντας τραυματισμένος σε βράχια.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Χανίων απ' όπου και κριθηκε  απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

"Παραμένει για νοσηλεία στη εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε στο neakriti, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στέλιος Κτενιαδάκης.

Το χρονικό της πτώσης

Σύμφωνα με το kriti24, o 24χρονος βρέθηκε στα Χανιά με την παρέα του για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο νεαρός άνδρας βούτηξε μαζί με την παρέα του στα νερά του Ενετικού Λμανιού των Χανίων τα ξημερώματα της Πέμπτης, όμως «προσγειώθηκε» πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο 24χρονος από την Θεσσαλονίκη αποφάσισε να βουτήξει μαζί με τους φίλους του στο Ενετικό Λιμάνι. Οι φίλοι του βούτηξαν χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος όμως έπεσε πάνω στα βράχια.

Άμεσα βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, με τραύματα στον αυχένα. Στην συνέχεια όμως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News