Τυμπάκι: Τον μαχαίρωσαν στο σπίτι του

Κρήτη
Τυμπάκι: Τον μαχαίρωσαν στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι για το αιματηρό περιστατικό

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Τυμπάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, πήγαν στο σπίτι ενός αλλοδαπού με καταγωγή το Πακιστάν, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ελαφριά τραύματα στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου απ’ όπου και λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε με ράμματα, ενώ η αστυνομία έπειτα από αναζήτηση, εντόπισε και συνέλαβε τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στον Πακιστανό με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επίσης συνελήφθη και ο τραυματίας καθώς δεν κατείχε τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής του στην χώρα.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια πρόκλησης του αιματηρού περιστατικού.

Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας για τη σύλληψη των δύο ανδρών:

«Συνελήφθησαν χθες (23.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και αλλοδαπός κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (23.07.2020) το βράδυ, o ημεδαπός με τον αλλοδαπό, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος αλλοδαπού για μεταξύ τους διαφορές.

Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News