Κρήτη

Συγχαρητήρια επιστολή Σ. Βαρδάκη στο νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

«Η άριστη επιστημονική σας κατάρτιση και η μέχρι σήμερα σημαντική ερευνητική σας πορεία, αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για μία παραγωγική θητεία»

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Είμαι βέβαιος ότι η άριστη επιστημονική σας κατάρτιση και η μέχρι σήμερα σημαντική ερευνητική σας πορεία, αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για μία παραγωγική θητεία, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διεθνές επίπεδο.

Εύχομαι, με την βοήθεια των άξιων συνεργατών σας (Αντιπρυτάνεων), να αποτελέσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης έναν σημαντικό στρατηγικό εταίρο, που σε αγαστή συνεργασία με το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, θα συμβάλλουν στην ερευνητική και ακαδημαϊκή αναβάθμιση του Νησιού μας.

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να συνεισφέρω όπου χρειαστεί στην περαιτέρω αναβάθμιση του Πανεπιστημίου.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.»

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια