ΒΟΑΚ - Κόμβοι Αγίας Πελαγίας: «Τα μηχανήματα έφυγαν… αλλά το έργο δεν παραδόθηκε»

Κρήτη
ΒΟΑΚ - Κόμβοι Αγίας Πελαγίας: «Τα μηχανήματα έφυγαν… αλλά το έργο δεν παραδόθηκε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι αναφέρουν στο neakriti ότι εδώ και μέρες δεν γίνεται απολύτως καμία εργασία ενώ εκφράζουν ανησυχία και για την επικινδυνότητα του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού

Στην επικινδυνότητα του δρόμου επί της εθνικής οδού, στο έργο κατασκευής των πολυσυζητημένων κόμβων του ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, αναφέρονται κάτοικοι της περιοχής.

Όπως τονίζουν εδώ και μέρες τα μηχανήματα έχουν φύγει από το  σημείο, γεγονός που ενδεχομένως σημαίνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, ωστόσο όπως προσθέτουν το έργο δεν έχει παραδοθεί με αποτέλεσμα προστατευτικά δίχτυα να παραμένουν, καθιστώντας δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων με τους οδηγούς να αναγκάζονται να προχωρούν σε επικίνδυνες κινήσεις είτε κάνοντας αναστροφή, είτε κάνοντας ακόμη και... όπισθεν για να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους.

Εκτός όμως από την επικινδυνότητα του δρόμου, υπάρχει και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο..

"Τουρίστες που έρχονται, μας αναφέρουν ότι οι εικόνες που αντικρίζουν στην εθνική τους προκαλούν εντύπωση και δεν παραλείπουν να τραβούν ακόμη και φωτογραφίες" αναφέρει στο neakriti, κάτοικος της Αγίας Πελαγίας υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τουλάχιστον παρήγορο είναι το γεγονός ότι η τουριστική σεζόν άργησε να ξεκινήσει και η κίνηση από πλευράς ταξιδιωτών δεν έχει ακόμη αυξηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες του έργου “Επεμβάσεις στους κόμβους Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας του ΒΟΑΚ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας”, οι οποίες παρακολουθούνται από το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών (με τον Δήμο Μαλεβιζίου να συνεπικουρεί με κάθε διαθέσιμο τρόπο, που ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, περιλαμβάνουν την κατασκευή δύο κόμβων, έναν στην ανατολική πλευρά της Αγίας Πελαγίας, που θα καλύψει σε μήκος 650 μ. του ΒΟΑΚ, κι έναν δεύτερο στη δυτική πλευρά, στο ύψος της Αχλάδας, μήκους 1.000 μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News