Κρήτη

ΚΡΗΤΗ TV: Ξεπέρασε τα 100.000 μέλη στο Facebook - Ανάμεσα στους 5 πρώτους σταθμούς σε όλη τη χώρα

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για την ΚΡΗΤΗ TV, αυτή τη φορά, στον τομέα των social media

Τα 100 χιλιάδες μέλη ξεπέρασε η κοινότητα της ΚΡΗΤΗ TV στο Facebook το οποίο σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις του, συγκαταλέγει σε δυναμική την ΚΡΗΤΗ TV ανάμεσα στα πέντε πρώτα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας και πρώτη στην αλληλεπίδραση των χρηστών.

Συνεχώς ανοδική διαδρομή διανύει η ΚΡΗΤΗ TV και στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την κοινότητα στο Facebook να έχει πλέον ξεπεράσει τα 100 χιλιάδες μέλη με τα επίσημα στοιχεία να την κατατάσσουν σε ότι αφορά την δυναμική,  ανάμεσα στα πέντε πρώτα τηλεοπτικά μέσα της χώρας και σχεδόν σταθερά στην πρώτη θέση σε ότι αφορά την διαδραστικότητα των χρηστών που μοιράζονται τις αναρτήσεις, αντιδρούν, σχολιάζουν και κοινοποιούν.

Με κέντρο βάρους την εγκυρότητα, την αμεσότητα, την ουσιαστική ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία η ΚΡΗΤΗ TV μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαμορφώνει ένα νέο πεδίο σύνδεσης με το κοινό που ξεπερνάει τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδας, ακουμπώντας την ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

100 και πλέον χιλιάδες μέλη στην διαδικτυακή κοινότητα του Facebook της ΚΡΗΤΗ TV είναι η πρώτη αποτύπωση μιας διαδικτυακής παρουσίας, που δεν επιβεβαιώνει απλά, αλλά έρχεται να πιστοποιήσει, ότι ακόμη και στον καιρό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η τηλεόραση όταν ξεκινά από τον άνθρωπο και καταλήγει στον άνθρωπο με  σεβασμό στην ποιότητα… μπορεί και στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να κάνει τη διαφορά.

Είναι μία κατάκτηση, που προέρχεται από ολόκληρη την ομάδα της «ΚΡΗΤΗ TV», από τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Δημιουργούμε περιεχόμενο με το οποίο προσπαθούμε να αναδείξουμε τον Κρητικό πολιτισμό, την κουλτούρα, τον άνθρωπο. Παράλληλα κρατάμε ενήμερους όλους τους χρήστες μας, σχετικά με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Κρήτη.

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα σε ένα κόσμο όπου η ψηφιακή τηλεόραση και ο παγκόσμιος ιστός σου παρέχει πληθώρα επιλογών για την ενημέρωση η την ψυχαγωγία σου, οι χρήστες να επιλέγουν σταθερά να παρακολουθούν ΚΡΗΤΗ TV… αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνουμε σωστά!

Έχουμε πλέον ξεπεράσει τα 100.000 likes στη σελίδα της ΚΡΗΤΗ TV. Αυτό μας τοποθετεί στην πέμπτη θέση στην ιεραρχία των τηλεοπτικών μέσων πανελλαδικά στα στατιστικά του Facebook. Ενώ πολύ συχνά ανεβαίνουμε στην πρώτη θέση σε αλληλεπιδράσεις, πάλι σε πανελλαδικό επίπεδο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια