Κρήτη

Περιοδεία Βαρουφάκη στην Κρήτη - Ποιες πόλεις θα επισκεφτεί

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης

Με δύο συνεντεύξεις Τύπου σε Ηράκλειο και Χανιά, θα παρουσιαστεί αναλυτικά η ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από την οικονομική κρίση, από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματέα του κόμματος, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρουφάκης ξεκινά από αύριο Κυριακή 19 Ιουλίου περιοδεία στην Κρήτη και θα επισκεφτεί το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Μαζί του θα είναι η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β3 Αττικής Σοφία Σακοράφα, η βουλευτής Α’ Αθήνας Αγγελική Αδαμοπούλου και ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Γιώργος Λογιάδης, καθώς και στελέχη του ΜέΡΑ25.

Στο Ηράκλειο, μεθαύριο Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 10 π.μ., ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφτεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου αρχικά θα ενημερωθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα έχει ενημερωτικές συναντήσεις με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας “ΜέΡΑ Αλληλεγγύης”, που οργανώνει το κόμμα για κοινωνική στήριξη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα γίνει δωρεά 2.000 μασκών ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, για την ενίσχυση του έργου της ΜΕΘ και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Στις 11:15 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο θα γίνει ενημέρωση από τη διοίκησή του.

Στη 1 μ.μ., ο πρόεδρος της Κ.Ο. και γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον πολυχώρο “Μαρίνα café”, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το απόγευμα, 6-8 μ.μ., το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25, με επικεφαλής τον κ. Βαρουφάκη, θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος, επίσης στο “Μαρίνα café”.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 με το κλιμάκιο των βουλευτών και στελεχών του κόμματος θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια το Ρέθυμνο για επαφές και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στη 1 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο καφέ “Κήπος” και θα έχει σειρά επαφών και συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια