Κρήτη

«Business & Tourism Open Day» από τo Κολλέγιο Κρήτης MBS

Το Κολλέγιο Κρήτης MBS ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Ακόμα μία χρονιά το Κολλέγιο Κρήτης MBS ανοίγει της πόρτες του για το κοινό και συστήνεται σε όλους όσους θέλουν να το γνωρίσουν. Θες να μάθεις περισσότερα για το MBS; Θες να γνωρίσεις τους καθηγητές και να επισκεφθείς τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, πριν αποφασίσεις για το μέλλον σου; Θες να μάθεις τι ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου, από τους ίδιους τους αποφοίτους του Κολλεγίου; Θα αναγνωριστεί το πτυχίο σου;

Έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα!! Την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 17.00 - 21.00.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σε ξεναγήσει στους χώρους και η ακαδημαϊκή ομάδα θα είναι έτοιμη να σου λύσει κάθε απορία! Εκεί, θα είναι και οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Κρήτης MBS, για να σου πουν με κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Μάθε τα πάντα για τα προγράμματα:

- Διοίκηση Επιχειρήσεων

- Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

- Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- MBA

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Σπούδασε στο Κολλέγιο Κρήτης και επωφελήσου από τα προνομιακά δίδακτρα του 2020. Αναγνωρισμένες διεθνείς Πανεπιστημιακές σπουδές από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινώνησε με το MBS στο τηλέφωνο 2810 342700 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@mbs.edu.gr. ή κάνε την επίσκεψή σου στη διεύθυνση «Ολυμπιονικών 84 & Αντήνορος, περιοχή Θέρισσος Ηρακλείου».

Εσύ σε ποιους θα εμπιστευτείς το μέλλον σου; Επέλεξε έξυπνα!

Κολλέγιο Κρήτης MBS – 41 χρόνια πρωτοπόροι στη διεθνή Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια