«Μια ζωή γεμάτη»: Το βιβλίου του Φοίβου Ιωαννίδη, παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο

Κρήτη
«Μια ζωή γεμάτη»: Το βιβλίου του Φοίβου Ιωαννίδη, παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε δίπλα του για να τον τιμήσει και να ακούσει από τον ίδιο τις ιστορίες που είχε να διηγηθεί

Το βιβλίο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος διετέλεσε και υφυπουργός, με τίτλο «Μια ζωή γεμάτη» παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο με πλήθος ανθρώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και πολιτών να τον τιμούν με την παρουσία τους.

Ο γιος του σπουδαίου Κρητικού πολιτικού και αντιστασιακού, Γιάννης Ιωαννίδης, περιέγραψε στην ΚΡΗΤΗ TV κάποια από τα σπουδαία γεγονότα που βίωσε και ο ίδιος ως παιδί, δίπλα στον πατέρα του.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Φοίβος Ιωαννίδης στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του στο Ηράκλειο συναντήθηκε με παλιούς γνώριμους και θυμήθηκαν μαζί ιστορίες από το παρελθόν.

Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο, ο Φοίβος Ιωαννίδης περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη διαδρομή του όχι μόνο στη μεσοπολεμική Κρήτη, την Κατοχή και την πολυετή φυλάκισή του, αλλά και την πορεία του στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Γεγονότα που μένουν ανεξίτηλα στην ιστορία και πλέον είναι καταγεγραμμένα μέσα από τα βιώματα του ίδιου, στο βιβλίο του «Μια ζωή γεμάτη».

Γεμάτη αμέτρητες στιγμές που έμειναν στην ιστορία και τον καθιέρωσαν στο μυαλό πολλών ως ένα σύμβολο αγώνα. Αυτή είναι η ζωή του Κρητικού Φοίβου Ιωαννίδη, ενός ανθρώπου που βίωσε τη δικτατορία, την αντίσταση, συνελήφθη και βασανίστηκε, ενώ συμμετείχε ενεργά στην πολιτική δράση της Μεταπολίτευσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News