Θανατηφόρο τροχαίο – Σοκάρουν οι εικόνες από τη σφοδρή σύγκρουση

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο – Σοκάρουν οι εικόνες από τη σφοδρή σύγκρουση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιραία αποδείχθηκε η σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν το ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Τα συντρίμμια από την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, το βράδυ της Δευτέρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του, «φανερώνουν» ότι μία ακόμη τραγωδία συντελέστηκε στους δρόμους της Κρήτης βάφοντας με αίμα την άσφαλτο του νησιού.

Κατεστραμμένες λαμαρίνες, αίματα, αντικείμενα που έχουν εκσφενδονιστεί από τα οχήματα, σπασμένα γυαλιά, είναι μόνο μερικές από τις φριχτές εικόνες που αποτυπώνει ο φακός στο δρόμο λίγο πριν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκαλώντας ανατριχίλα για την πλαγιομετωπική σύγκρουση που προηγήθηκε, μεταξύ των εμπλεκόμενων οχημάτων και αν μη τι άλλο, ήταν σφοδρή.

Ο οδηγός ενός εκ των εμπλεκόμενων οχημάτων, ένας άντρας ηλικίας 79 ετών υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του ενώ σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε, ένα δεύτερο άτομο, οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος, ηλικίας 37  ετών.

Πώς συνέβη το θανατηφόρο

Στο τροχαίο δυστύχημα,  που σημειώθηκε 5 λεπτά μετά τις 9.30 το βράδυ  της Δευτέρας, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και τόσο σφοδρή που οι τραυματίες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα και χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός τους από την πυροσβεστική υπηρεσία που έφθασε άμεσα στο σημείο όπως και η αστυνομία. 

Στο σημείο έσπευσε φυσικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των τραυματιών, ωστόσο για τον άτυχο 79χρονο ήταν ήδη αργά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News