Γερμανοί δημοσιογράφοι προβάλλουν την Κρήτη

Κρήτη
Γερμανοί δημοσιογράφοι προβάλλουν την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο

Με λύρες και λαούτα αλλά και κρητικούς χορευτές υποδέχτηκε η All Tours και το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου την πτήση της Condor που μετέφερε στην Κρήτη 150 Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες και ανάμεσά τους αρκετούς Γερμανούς δημοσιογράφους. Το πρόγραμμα της All Tours “θέλει” το συγκεκριμένο γκρουπ να ξεναγείται για τρεις ολόκληρες ημέρες σε σημεία του νησιού, μεταφέροντας με την επιστροφή στη Γερμανία το μήνυμα της ασφάλειας των διακοπών στο ωραιότερο και μεγαλύτερο νησί της χώρας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην “ΚΡΗΤΗ ΤV” ο τουριστικός επιχειρηματίας Μιχάλης Βαμιεδάκης, «η “Δαναός”, σε συνεργασία με την All Tοurs, έχει διοργανώσει μια ειδική πτήση ναυλωμένη από την Condor, η οποία φέρνει στην Κρήτη 150 επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες από τη Γερμανία και δημοσιογράφους, προκειμένου να γίνει ένα ειδικό πρόγραμμα: μια ειδική δράση προβολής για την επανεκκίνηση της τουριστικής σεζόν».

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πράκτορες ενθουσιάστηκαν με τη θερμή υποδοχή που πραγματοποιήθηκε από την All Tours στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου και δήλωσαν ενθουσιασμένοι που βρίσκονται σε έναν τόπο που έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για διακοπές, αλλά κυρίως ασφάλεια στην εποχή του COVID-19.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Βαμιεδάκη, «η δράση αυτή περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικά με την Κρήτη, επισκέψεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και εκδρομές, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να δουν το νησί μας, το πώς λειτουργεί ομαλά και το πώς επανέρχεται δυναμικά στη σεζόν μετά τη δοκιμασία που όλοι περάσαμε. Θα επισκεφτούν διάφορα μέρη, τα οποία συμπεριλαμβάνουν από χωριά στην ενδοχώρα μέχρι και παραλίες αλλά και αστικά κέντρα. Γενικότερα είναι ένα ποικίλο πρόγραμμα, το οποίο έχει σκοπό να τους δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News