Κρήτη

Πολυτεχνείο Κρήτης: Υποτροφίες για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά

Αναλυτικές πληροφορίες για τις υποτροφίες των εξ αποστάσεως μεταπτυχιακών σπουδών

Στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» συμμετέχει το Πολυτεχνείο Κρήτης με δυο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία Υποτροφία για το εξ αποστάσεως διεθνές εντατικό διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας» και μία Υποτροφία για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Σχεδίαση και Παραγωγή Προϊόντων» στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης με δύο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού, Equal Society.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία Υποτροφία για το εξ αποστάσεως διεθνές εντατικό διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας» και μία Υποτροφία για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Σχεδίαση και Παραγωγή Προϊόντων» στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» επιστρέφει με τον 9ο κύκλο του και δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους να φοιτήσουν με υποτροφία στα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι αιτήσεις και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία Υποτροφία για μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Οι υποψήφιοι καλούνται να επισκεφθούν το https://spoudazomeypotrofia.gr/ και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους και όπου αυτό απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Αναλυτικά όλες οι προσφερόμενες Υποτροφίες :

Μεταπτυχιακές Σπουδές:

Προπτυχιακές Σπουδές

  • Τέσσερις (4) υποτροφίες επιλογής του υποψήφιου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
  • Μία (1) υποτροφία επιλογής του υποψηφίου στο ΙΙΕΚ NEW YORK

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211.7051841 ή επισκεφθείτε το https://spoudazomeypotrofia.gr/

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια