«Χαλάει» ο καιρός και στην Κρήτη: Που θα βρέξει την Τρίτη;

Κρήτη
«Χαλάει» ο καιρός και στην Κρήτη: Που θα βρέξει την Τρίτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχές, αλλά και καταιγίδες, την Τρίτη σε πολλές περιοχές του νησιού

Βροχές, μέχρι και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν την Τρίτη, στην Κρήτη.

Ειδικότερα, στις περισσότερες περιοχές του νησιού, αναμένονται βροχοπτώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και έπειτα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Τρίτη 7/7 στην Κρήτη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σημειώνεται ότι το νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας πλήττει ήδη την υπόλοιπη χώρα, στην οποία δεν έχουν λείψει και τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις.

Που θα βρέξει την Τρίτη, σύμφωνα με το meteo.gr:

Αγία Βαρβάρα: Καταιγίδα

Άγιος Νικόλαος: Βροχή

Αμάρι: Ασθενής βροχή

Άνω Βιάννος: Βροχή

Ανώγεια: Βροχή

Αρκαλοχώρι: Ασθενής βροχή

Βρύσες: Βροχή

Γάζι: Βροχή

Γαύδος: Ασθενής βροχή

Γέργερη: Καταιγίδα

Ζάκρος: Ασθενής βροχή

Ζαρός: Ασθενής βροχή

Ιεράπετρα: Βροχή

Κάνδανος: Ασθενής βροχή

Καστέλλι: Ασθενής βροχή

Κίσσαμος: Ασθενής βροχή

Κρουσώνας: Βροχή

Λέντας: Ασθενής βροχή

Μοίρες: Βροχή

Νεάπολη: Βροχή

Παλαιόχωρα: Ασθενής βροχή

Πρέβελη: Βροχή

Σπήλι: Ασθενής βροχή

Σταυράκια: Βροχή

Σφακιά: Καταιγίδα

Τζερμιάδο: Βροχή

Τυμπάκι: Ασθενής βροχή

Φαλάσαρνα: Ασθενής βροχή

Ο καιρός στην Ελλάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ: Στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Πελοποννήσου μεμονωμένες Καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά της δυτικής χώρας όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως το Σάββατο.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη συνεχή εξέλιξη του καιρού ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News