Κρήτη

Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιάννη Βασιλάκη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την οικογένειά του

Την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Γαρίπα το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιάννη Βασιλάκη, του σπουδαίου αυτού ανθρώπου της τοπικής κοινωνίας και του αθλητισμού που έφυγε από κοντά μας.

Η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος και τίμησαν την μνήμη του Γιάννη Βασιλάκη:

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας Γιάννη Βασιλάκη, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φίλους, τους συγγενείς και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, στο βαρύτατο πένθος μας για το χαμό του αγαπητού μας συζύγου και πατέρα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να αναφερθούμε στην οικογένεια της Ελένης Βατσινά, η οποία δεν στηρίχθηκε μόνο στην πολιτική τους συνεργασία αλλά με τις πράξεις τους τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν την μνήμη του.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να μην ευχαριστήσουμε την Χειρουργική και Ογκολογική κλινική του Βενιζελείου, για την υψηλού επιπέδου φροντίδα και μέριμνα που του προσέφεραν καθ’όλη τη διάρκεια της άνισης μάχης του με την επάρατη νόσο.

Οι πράξεις σας, τα λόγια σας και η αγάπη όλων σας επιβεβαιώνουν το ακέραιο του χαρακτήρα του, την αγάπη του για την οικογένεια και τους συνανθρώπους του αλλά και το πάθος του για μια ζωή γεμάτη αξίες και αρχές.

Ο αγαπημένος μας, που δεν είναι πια κοντά μας, μας δίδαξε ανάμεσα σε αναρίθμητα , το πάθος και το πείσμα για τη ζωή, τη δράση για το κοινό καλό και την εργατικότητά, τα οποία θα εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας ζωή με σκοπό να τον νοιώθουμε κοντά μας…

Έτσι τον θυμόμαστε και θα τον θυμόμαστε όλοι.

Αγαπημένε μας ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

Η σύζυγος Βέρα Παπάζογλου

Και τα παιδιά: Κωνσταντίνος Βασιλάκης,
Αθηνά- Ειρήνη Βασιλάκη και Ιωάννης -David Μαργαρίτης .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια