Μετά τις κλοπές μπήκαν … χειροπέδες

Κρήτη
Μετά τις κλοπές μπήκαν … χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Χανιά και Ηράκλειο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Ηράκλειο και Χανιά, μετά από περιστατικά κλοπών. Στο Ηράκλειο συνελήφθη ένας άνδρας με την κατηγορία της κλοπής μηχανής. Μάλιστα στο εν λόγω άνδρας έγινε αντιληπτός ότι οδηγεί κλεμμένη μηχανή, κατά τη διάρκεια ελέγχου. Για τη μηχανή είχε δηλωθεί η κλοπή από τις 14 Ιουνίου, και έτσι άμεσα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Στα Χανιά οι άνδρες της Άμεσης Δράσης έκαναν σχεδόν τσακωτό έναν άνδρα που παραβίασε σπίτι με σκοπό την κλοπή, αλλά έγινε αντιληπτός και πολύ γρήγορα συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας, στο Ηράκλειο

 Συνελήφθη, χθες (02.07.2020) μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας      Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Ειδικότερα, χθες (02.07.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο ημεδαπός.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι για την εν λόγω δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, την 14.06.2020 είχε δηλωθεί κλοπή.

Δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συνελήφθη, χθές (02.07.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (02.07.2020) το βράδυ ο ημεδαπός εισήλθε σε οικία με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News