Κρήτη

«Στηρίζω Κρητικά» μια ιδέα που γίνεται πράξη από τα Super Market Φαιστός

"Ας γίνουμε όλοι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος"

Η μεγάλη οικογένεια των super Market Φαιστός, στηρίζει την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη και απαιτητική. Η μεγάλη κρητική εταιρία, που από το 1982 μέχρι και σήμερα στηρίζεται και στηρίζει την τοπική οικονομία και κοινωνία, δίνει προτεραιότητα και πρώτο λόγο στα ντόπια κρητικά προϊόντα.

Για τα super market Φαιστός η φιλοσοφία αυτή, είναι γνώριμη. Ξεκίνησαν στην Κρήτη το 1982,  αναπτύσσονται στην Κρήτη. Απευθύνονται στην τοπική κοινωνία, την στηρίζουν έμπρακτα, τόσο μέσα από την σχέση που έχουν με τους πελάτες αλλά και μέσα από το ευρύ κοινωνικό έργο που έχουν προσφέρει. Και η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται όλα αυτά τα χρόνια έχοντας χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τα κρητικά super market Φαιστός.

Στην εποχή μας είναι πάμπολλες οι επιχειρήσεις που πλήττονται , είναι πολλές οι οικογένειες που είδαν το εισόδημα τους να μειώνεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η αλυσίδα των Super Market Φαιστός με κεντρική ιδέα την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και μέσα από το φυλλάδιο προσφορών τους «Στηρίζω Κρητικά» αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν τους καταναλωτές ώστε να επιλέξουν κρητικά προϊόντα.

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των τοπικών επιχειρήσεων και των παραγωγών της Κρήτης, τα Σούπερ Μάρκετ Φαιστός τονίζουν ότι «πρέπει να γίνουμε όλοι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Είναι στο χέρι μας να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου μας, την οικονομία του νησιού μας!»

Μέσα από την πρωτότυπη ιδέα «Στηρίζω Κρητικά» υπενθυμίζουν τους λόγους για τους οποίους οι καταναλωτές αλλά και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα.

 -Αυξάνουν τον πλούτο που παράγεται στον τόπο μας.

-Ενισχύουν το εισόδημα των συμπολιτών μας καθώς μεγάλο μέρος του εισοδήματος αυτού θα διατεθεί ξανά στην τοπική αγορά.

-Συνεργάζονται με άλλες επιχειρήσεις και με άλλους παραγωγικούς τομείς της περιοχής τους δημιουργώντας έτσι έναν κύκλο εργασιών και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, θέσεις εργασίας αλλά και νέες ευκαιρίες.

-Πίσω από κάθε προϊόν κρύβεται το εισόδημα του γείτονα μας, το δικό μας, οι σπουδές και η μελλοντική ενασχόληση των παιδιών μας, η αειφόρα ανάπτυξη του τόπου μας.

-Φέρουν και διατηρούν μνήμες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, καθώς μέσω αυτών συνδέεται η ιστορία και η κουλτούρα του τόπου μας.

-Τα τοπικά προϊόντα πολλές φορές συνδυάζουν πολιτιστικά και βιωματικά στοιχεία της κάθε περιοχής μεταφέροντας έτσι και αναδεικνύοντας μέσω της γεύσης ένα νέο μοχλό τουριστικής ανάπτυξης. Καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να προσελκύσουν επισκέπτες στον τόπο μας, όχι μόνο για τις ομορφιές του, τα ήθη και έθιμα αλλά και για τους γαστρονομικούς θησαυρούς του.

 

Το νέο φυλλάδιο «Στηρίζω Κρητικά»

Δείτε το νέο φυλλάδιο προσφορών ΕΔΩ, όπου τα κρητικά προϊόντα πρωταγωνιστούν και μάλιστα είναι στη διάθεση σας σε πολύ μεγάλες προσφορές.

Οι προσφορές ισχύουν από 29/6 έως 9/7 2020 (πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το φυλλάδιο αναλυτικά)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια