Υπόθεση νεκρού λογιστή Κακουλίδη στην Κρήτη: Ανατροπή από την τελική εικόνα του DNA…

Κρήτη
Υπόθεση νεκρού λογιστή Κακουλίδη στην Κρήτη: Ανατροπή από την τελική εικόνα του DNA…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι επιβεβαιώνει η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου

Άλλη μια ανατροπή στο θρίλερ του λογιστή στη Σητεία από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας που ολοκληρώθηκε.

Στο μανίκι, αλλά και σε άλλα σημεία της μάλλινης μπλούζας που φορούσε τη νύχτα του θανάτου του ο Τηλέμαχος Κακουλίδης 44 χρόνων, βρέθηκε DNA και του πατέρα εκτός από αυτό του γιου, που είχε ήδη προφυλακιστεί.

Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει στο «Τούνελ» η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία αναφέρει και τα εξής:

Υπήρχε σκίσιμο στο μανίκι, στο σημείο της ένεσης, κάτι που ενισχύει τη θέση της οικογένειας πως του την έκαναν οι δράστες.

Οι κηλίδες αίματος  που υπήρχαν στην αυλή, αλλά και στην είσοδο του σπιτιού των δραστών, δεν ανήκουν σε ζώο όπως ο γιος είχε αναφέρει στην εκπομπή ή σε δικό του αίμα όπως διέδιδε στη γειτονιά. Ανήκουν σε άνδρα αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας.

Ο γιος και πελάτης του λογιστή είχε πει στην απολογία του στον ανακριτή ότι ο πατέρας του κοιμόταν και δεν κατάλαβε τι συνέβη στο σπίτι τους και ότι ο ίδιος εγκατέλειψε τον λογιστή στην άκρη του δρόμου γιατί νόμιζε ότι είχε πεθάνει από χρήση.

Το θύμα εντοπίστηκε νεκρός στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019, στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στη Σητεία, στην περιοχή Πάνω Γειτονιά.

Ο θάνατός του επήλθε περίπου πέντε  ώρες πριν, δηλαδή γύρω στη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το αίτιο θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη.

Ο Κακουλίδης φέρεται να επισκέφτηκε πατέρα και γιο για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσαν από φορολογικές δηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News