Ελεύθεροι οι «2» για το «μπαράζ» διαρρήξεων - Ποιος περιοριστικός όρος τους επιβλήθηκε

Κρήτη
Ελεύθεροι οι «2» για το «μπαράζ» διαρρήξεων - Ποιος περιοριστικός όρος τους επιβλήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 62.000 ευρώ

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα, μετά τις απολογίες τους, ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν πριν από μερικά 24ωρα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καθώς φέρονται να συμμετείχαν σε μια σειρά  διαρρήξεων σε σπίτια και επιχειρήσεις, από τον περασμένο Δεκέμβριο έως και τις 10 Ιουνίου.

Μετά την προθεσμία που ζήτησαν κι έλαβαν προ ημερών από τον ανακριτή, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου απολογήθηκαν.

Αμφότεροι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ωστόσο, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι: Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία ακόμη άτομα. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των φερόμενων εμπλεκόμενων έχουν ασκηθεί κακουργηματικές ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι φερόμενοι δράστες άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, μηχανήματα και εμπορεύματα. Εξάλλου, σύμφωνα με τη σχετική αστυνομική ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 62.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News