Με 57 σχέδια πτήσεων «ανοίγει» το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κρήτη
Με 57 σχέδια πτήσεων «ανοίγει» το αεροδρόμιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δυναμική της Κρήτης αποτυπώνεται και φέτος μέσα από τους αριθμούς, παρά τις τεράστιες μειώσεις

Με 57 σχέδια πτήσεων φαίνεται να ανοίγει την 1η Ιουλίου το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης που καλείται πλέον να αντιμετωπίσει την πρόκληση της πιο αμφιλεγόμενης και δύσκολης τουριστικής χρονιάς στην ιστορία του Ελληνικού τουρισμού.

Μπορεί αυτός ο αριθμός να είναι μικρός για τα δεδομένα μιας φυσιολογικής χρονιάς, ωστόσο με τα φετινά δεδομένα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση μιας και το αεροδρόμιο στο Ηράκλειο πλέον πρέπει να αποδείξει μαζί με τις υγειονομικές υπηρεσίες ότι μπορεί να διαχειριστεί την κίνηση στην εποχή του Covid 19.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα 57 σχέδια πτήσεων (slots) υπάρχουν πτήσεις από αρκετά ευρωπαϊκά αεροδρόμια με τον αριθμό αυτό να αλλάζει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πάντως η διοίκηση του αερολιμένα βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και μάλιστα καθημερινά λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα στην πιθανότητα διαχείρισης περιστατικών κορωνοιού.

Το σίγουρο είναι ότι η δυναμική της Κρήτης αποτυπώνεται και φέτος μέσα από τους αριθμούς που παρά τις τεράστιες μειώσεις που καταγράφονται εξακολουθεί να αποτελεί την ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News