Η ομάδα «Ζευς» αποχαιρετά τον Μανόλη της: «Πέταξε μακριά μας για να μας προσέχει από ψηλά»

Κρήτη
Η ομάδα «Ζευς» αποχαιρετά τον Μανόλη της: «Πέταξε μακριά μας για να μας προσέχει από ψηλά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικός αποχαιρετισμός: «Ο Λεβέντης της Κρήτης και της ομάδας «Ζεύς» που δεν έκανε πίσω - Καλή προσγείωση αδερφέ»

Με τις μνήμες ακόμη νωπές από τον αδόκητο χαμό του 33χρονου Ηρακλειώτη πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανόλη Γαρεφαλάκη που έφυγε για το δικό του μοναχικό ταξίδι έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, η ομάδα «Ζευς» τον αποχαιρετάει και μέσα από τα social media, με τον Μανόλη σίγουρα να κατέχει μια για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το νου των συναδέλφων του στην Π.Α.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανάρτηση της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» στο Facebook: «Την Πέμπτη 18/6/2020 ο «Ασυμβίβαστος» Γάρε πέταξε μακριά μας για να μας προσέχει από ψηλά... Ο Λεβέντης της Κρήτης και της ομάδας «Ζευς» που δεν έκανε πίσω (ούτε για να πάρει φόρα) όταν επρόκειτο για το ηθικά σωστό όπως συνήθιζε να λέει, θα είναι πάντα μαζί μας! Δεν θα φύγει ποτέ! Καλή προσγείωση αδερφέ Μανώλη!

Δυστυχώς ο περήφανος "αητός" από την Κρήτη έφυγε πρόωρα για το ύστατο... ταξίδι και δε θα σηκώσει ξανά τα φτερά του για τους αιθέρες, που τόσο αγαπούσε.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, η 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, η ομάδα επίδειξης "Ζευς" της Αεροπορίας, το Καστέλι Πεδιάδος και η Κρήτη ολόκληρη ακόμη θρηνούν για τον χαμό του σμηναγού Μανόλη Γαρεφαλάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 χρονών, "νικημένος" όχι εκεί ψηλά στους αιθέρες, όπου συνήθιζε να πετά με περηφάνια, ικανότητα και ζήλο, αλλά δυστυχώς πάνω στην αιματοβαμμένη κρητική άσφαλτο!

 Άλλωστε, ο αδικοχαμένος "Ίκαρος", με καταγωγή από το Καστέλι Πεδιάδος,ήταν γνωστός στο πανελλήνιο ως αφηγητής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News