Κρήτη

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη χαμογελαστή Ροδούλα

Από το Τυμπάκι θα "αποχαιρετήσουν" για τελευταία φορά την καθηγήτρια φυσικής αγωγής και διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου ηρακλείου

Πένθιμη Δευτέρα ξημέρωσε για την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Ροδούλας Σπετσωτάκη που έσβησε σε ηλικία 53 ετών, έχοντας δώσει μάχη με την επάρατη νόσο.

Η σορός της αγαπητής εκπαιδευτικού βρέθηκε στον ναό του Αγίου Τίτου Τυμπακίου από τη 1 το μεσημέρι ενώ στις 3 τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η θλιβερή και δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Ροδούλας, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους και όλους όσοι την ήξεραν.

Η αγαπητή γυμνάστρια, με καταγωγή του πατέρα της  από το Ζαρό και της μητέρας της από το Τυμπάκι όπου και μεγάλωσε, ήταν επίσης διευθύντρια στο 2ο γυμνάσιο Ηρακλείου.

Ψήφισμα από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου

«Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.) με ιδιαίτερα μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο της εκλεκτής και αγαπητής συναδέλφου, Ροδούλας Σπετσωτάκη.

Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και διευθύντριας στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου,  η οποία τίμησε τον κλάδο της Φυσικής Αγωγής με το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της.

Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, ως διευθύντρια, αλλά και από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. (πρόεδρος, γραμματέας, αντιπρόεδρος) για πολλά χρόνια. Προσωπικό της έργο η συνεχής έκδοση του επιστημονικού περιοδικού της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. την τελευταία 20ετία.

Η Ροδούλα Σπετσωτάκη υπήρξε διαπρεπής, με εξαίρετο ήθος προς μαθητές και συναδέλφους.

Τιμώντας την προσφορά και τη μνήμη της, η Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.

Ψ η φ ί ζ ει ομόφωνα

  • Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  • Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να αναρτηθεί το σχετικό ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.
  • Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να συγκεντρωθούν επιστημονικές εργασίες υψηλής ποιότητας, που θα επιτρέψουν την έκδοση ειδικού τεύχους του περιοδικού της Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η. στο τέλος του 2020 με αρχές του 2021, στη μνήμη της Ροδούλας».

Οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής& Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου αποχαιρετούν τη Ροδούλα Σπετσωτάκη

«Mε απέραντη θλίψη, οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Ηρακλείου , αποχαιρετούμε σήμερα  τη Ροδούλα μας , την  καταξιωμένη γυμνάστρια που κοσμούσε, με την παρουσία και τη δράση της,  τον κλάδο των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και τον εκπαιδευτικό στο σύνολό του, προσωποποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το " καλός καγαθός".

Είχε υπηρετήσει και όπως πάντα, αποτελεσματικά, στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής και μετέπειτα στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Ηρακλείου και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σχολικό αθλητισμό.

Πρωταθλήτρια σε όλους τους στίβους που αγωνίστηκε, στον επιστημονικό, στον επαγγελματικό, στον κοινωνικό και στον οικογενειακό με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο κανόνα της το "ΕΥ". Πορεύτηκε με ήθος, γνώσεις και γνώση, ευγένεια, απαράμιλλη δύναμη και αξιοπρέπεια, και με αγάπη για τη ζωή. Δημιουργική και εργατική, ενέπνεε εμπιστοσύνη και κινητοποιούσε τους γύρω της με τη ζωντάνια και τη διάθεση προσφοράς της.

Καλό κατευόδιο αγαπημένη μας Ροδούλα».

Συλλυπητήρια μηνύματα «αποχαιρετισμού» έχουν κατακλύσει τα τελευταία 24ώρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από την ζωή η αγαπητή και παντά χαμογελαστή εκπαιδευτικός. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια