"Ώρα Αιχμής": Ξενοδοχοϋπάλληλοι και πανελλήνιες έβαλαν "φωτιά" στην τηλεοπτική συζήτηση

Κρήτη
"Ώρα Αιχμής": Ξενοδοχοϋπάλληλοι και πανελλήνιες έβαλαν "φωτιά" στην τηλεοπτική συζήτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο τηλεοπτικό πλατό της ΚΡΗΤΗ TV με οικοδεσπότη το δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη

Η ταλαιπωρία των υποψήφιων πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και των οικογενειών τους να πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα για να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα έγινε η αιτία για να πάρει φωτιά η τηλεοπτική συζήτηση στην διάρκεια της εκπομπής "Ώρα Αιχμής" της ΚΡΗΤΗ TV.

Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε με εκρηκτικό τρόπο από τους βουλευτές και παράλληλα εδώ και μέρες προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους.

Μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι εκεί ήδη έχει θεσπιστεί εξεταστικό κέντρο κάτι που δεν έχει γίνει στην Κρήτης μιας και αναφερόμαστε σε περίπου 500 μαθητές μαζί με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα στο σύνολο τους οι βουλευτές ζήτησαν να δοθεί λύση έστω και τώρα με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανόλη Συντυχάκη να κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις για αυτή την παγιωμένη κατάσταση σημείο που έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ο τηλεοπτικός καβγάς.

Την ίδια ώρα με τηλεφωνήματα και μηνύματα ξενοδοχοϋπάλληλοι από όλοι την Κρήτη στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ μετέφεραν την αγωνία τους για την εκρηκτική κατάσταση που βιώνουν ζητώντας από την κυβέρνηση να καταβάλει τα επιδόματα χωρίς καθυστερήσεις αλλά και να θεσπίσει έναν επί της ουσίας τρόπο για την επιβίωση τους.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης αναφέρθηκε στην παράταση των επιδομάτων και τους επόμενους μήνες εφόσον οι εργαζόμενοι δεν προσληφθούν στις επιχειρήσεις που απασχολούνται ενώ υπογράμμισε τα μέτρα της κυβέρνησης μέσο του προγράμματος ΣΥΝ -ΕΡΓΑΣΙΑ με στόχο την στήριξη επιχειρήσεων αλλά και εργαζομένων.

Σκληρή κριτική στον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση η κυβέρνηση έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε σε ημίμετρα.

Διάτρητη χαρακτήρισε την κοινή υπουργική απόφαση για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου κάνοντας λόγο για παιχνίδια σε βάρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Στήριξη των ξενοδοχείων ζήτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜεΡΑ 25 Γιώργος Λογιάδης τονίζοντας ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το άνοιγμα των ξενοδοχείων και με το μέλλον των εργαζομένων σε αυτά.

Τους τόνους στην διάρκεια της συζήτησης ανέβασε ο βουλευτής του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Μανόλης Συντυχάκης κατηγορώντας κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ότι διαχρονικά λειτουργούν υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News