Κρήτη

Η Νικολέτα Σφακιανάκη σε ένα πολύ νευραλγικό πόστο

Ορίστηκε εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Των Φύλων στη Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης.

Ένα ευαίσθητο ρόλο στη συνεργασία μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής διοίκησης εδώ στο νησί μας για την προώθηση πολιτικών και δράσεων που εξασφαλίζουν  την ισότητα  των 2 φύλων και προάγουν την στήριξη του θεσμού της οικογένειας , αναλαμβάνει ένα γνωστό για την ενεργή παρουσία της στο κοινωνικό γίγνεσθαι αλλά και για  τις ευαισθησίες της πρόσωπο.

Η δημοσιογράφος και κοινωνιολόγος  Νικολέτα Σφακιανάκη ορίστηκε  εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Των Φύλων στη Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην Γ.Γ Ισότητας θεωρούν ότι βρήκαν το σωστό πρόσωπο για τη θέση, αξιολογώντας  αφενός την επιστημονική κατάρτιση και  τις  σπουδές της Νικολέτας Σφακιανάκη  στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης . Αφετέρου αξιολογήθηκε η ενασχόληση της  όλα αυτά τα χρόνια με τη δημοσιογραφία, ο επαγγελματισμός , ο χαρακτήρας, η πορεία που έχει καταγράψει  στο δημοσιογραφικό μετερίζι αλλά και η  ευαισθησία της σε ζητήματα κοινωνικού και οικογενειακού ενδιαφέροντος.

Καλή αρχή λοιπόν για τη Νικολέτα σε έναν λεπτό και ευαίσθητο ρόλο, και πάνω από όλα ευχές για καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες στη δημοσιογράφο, η οποία ως εκπρόσωπος της Γ.Γ Ισότητας των Φύλων σε περιφερειακό επίπεδο Κρήτης θα έχει στενή συνεργασία και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους δήμους και τις δημοτικές επιτροπές ισότητας των φύλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια