Ποιες περιοχές θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα

Κρήτη
Ποιες περιοχές θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ποιο λόγο η ΔΕΔΔΗΕ συνιστά μεγάλη προσοχή στην διάρκεια των προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Διακοπές ρεύματος, προγραμματισμένες θα σημειωθούν και σήμερα Τετάρτη, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης και συγκεκριμένα στους νομούς Ηρακλείου και Λασίθίου. 

Σύμφωνα με δελτίο της ΔΕΔΔΥΕ, λόγω κατασκευών, θα υπάρξει διακοπή στην ηλεκτροδότηση από τις 8 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, στο  δήμο  Φαιστού και συγκεκριμένα στις Μοίρες, στον κεντρικό δρόμο, στην περιοχή από τη διασταύρωσης προς Πόμπια μέχρι το κέντρο Υγείας.                            

Από τις 8 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι στο δήμο Γόρτυνας και συγκεκριμένα στην Αγ. Βαρβάρα, στο δρόμο προς Μεγάλη Βρύση στην περιοχή του αρδευτικού Γουμενάκη και πάλι λόγω κατασκευών.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα στο δήμο Φαιστού και συγκεκριμένα στις Μοίρες, στην περιοχή γύρω από την εκκλησιά της Αγ.Παρασκευής.

Λασίθι – Ιεράπετρα

Από τις 8 το πρωί έως τις 10:30:00 στο δήμο Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στην περιοχή  Επάνω Κουτσουνάρι εξαιτίας συντήρησης.

Από τις 8:30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι από την οικία Παναγιωτάκη (Δασκάλου)έως την εκκλησία Άγιοι Σαράντα και πάλι λόγω συντήρησης.

Για τους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων δεν υπάρχει ενημέρωση για διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Η ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News