Κρήτη

Χ. Μαμουλάκης για επίσκεψη Χατζηδάκη στην Κρήτη: Με το ένα χέρι υπογραφή, με το άλλο υπονόμευση

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χάρη Μαμουλάκη

Υπενθυμίζοντας τη βασική θέση της Κυβέρνησης της ΝΔ που αφορά στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καλωσορίζει τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Ηράκλειο.

 «Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την ηπειρωτική χώρα, τόσο ως προς το σκέλος Κρήτη – Πελοπόννησος, όσο και ως προς το σκέλος Κρήτη – Αττική, είναι έργα που δρομολογήθηκαν, επιταχύνθηκαν και ξεκίνησαν να υλοποιούνται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έργα για τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν επί χρόνια, προκαλώντας τεράστιο κόστος στην εθνική μας οικονομία. Υπενθυμίζουμε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Χατζηδάκης, είναι ο ίδιος άνθρωπος που ενώ με το ένα χέρι υπογράφει το έργο Τσίπρα, ταυτόχρονα το απειλεί, με τον ιδεοληπτικό και αντιαναπτυξιακό σχεδιασμό ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ που υλοποιεί.

Το μέλλον για την εθνική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στην επένδυση στα υπό δημόσιο έλεγχο δίκτυα και τις πράσινες υποδομές. Στις σημερινές συνθήκες, αυτή την επιλογή την υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και την υποσκάπτει η ΝΔ.

Καλωσορίσατε στο Ηράκλειο κύριε Υπουργέ!».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια