Κρήτη

Α. Παπαδάκης: "να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα ευλαβικά"

Για την ευλαβική τήρηση των πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής σε όποιο χώρο κι αν βρισκόμαστε μιλά στο Ράδιο 98.4 ο Αντώνης Παπαδάκης, αναπληρωτής προϊστάμενος της Δ/νσης Υγιεινής  Περιφέρειας Κρήτης και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εποπτών Δημόσια Υγείας. Επισημαίνει ότι δεν μπορείς να λειτουργείς μόνο με το «μπαμπούλα» του ελέγχου και του προστίμου κι εξαίρει το ρόλο των εκπαιδευτικών για τον τρόπο λειτουργίας προς το παρόν των σχολείων.

Παράλληλα αναφέρεται στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης που σε συνεργασία με την Επιστημονική Κοινότητα του νησιού - Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης- ξεκινά σήμερα διαδικτυακά μαθήματα – σεμινάρια στους εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου για την σωστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας στο χώρο εργασία τους.

 Συγκεκριμένα σκοπό έχει να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με γνώσεις, μεθόδους και δεξιότητες για την ατομική τους προστασία και για την παροχή υπηρεσιών με υγειονομική ασφάλεια.

- Να εκπαιδεύσει σε πρακτικές και ενέργειες αποτροπής της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

- Να ενισχύσει την αξιοπιστία της Κρήτης ως ασφαλή και καινοτόμο Τουριστικό προορισμό.

 Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα πρωτοποριακό στη χώρα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κι άλλων Περιφερειών που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση του σύμφωνα με τον κο Παπαδάκη.  

 

 

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια