Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος

Κρήτη
Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χτες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο 22χρονος ο οποίος παρασύρθηκε χτες από ηλικιωμένο, στην επαρχιακό οδό Ιεράπετρας – Βιάννου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, o 22χρονος «διασωληνώθηκε χτες στην Ιεράπετρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί τελικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο 22χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, αιμοδυναμικά σταθερός με θλάσεις εγκεφάλου, ενώ κρίσιμος για την πορεία της υγείας του θα είναι ο επανέλεγχος της κατάστασης που θα γίνει το βράδυ».

Το χρονικό του ατυχήματος

Το σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχιακό οδό Ιεράπετρας - Βιάννου, όταν ένας άνδρας 77 ετών, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση τους Μύθους, παρέσυρε και τραυμάτισε 22χρονο, που είχε ολοκληρώσει τις αγροτικές του εργασίες και επέστρεφε στο όχημα του.

Ο νεαρός, χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από κάτοικους της Νέας Ανατολής με Ι.Χ αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ στην συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News