Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που ανακυκλώνουν τα υλικά τους!

Κρήτη
Η ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που ανακυκλώνουν τα υλικά τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εταιρεία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που ανακυκλώνουν τα υλικά τους και τους πιστοποιεί για την κίνηση αυτή!

Είναι ένα νέο βήμα της επιχείρησης για να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις αλλά και να τις στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν καθημερινά ώστε να οδηγούν τα υλικά τους για ανακύκλωση με στόχο ένα καθαρό νησί. Μία καθαρή Κρήτη!

Είναι ένας αγώνας που γίνεται καθημερινά από πολλές επιχειρήσεις και η εταιρεία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ δεν γινόταν να παραβλέψει την προσπάθεια αυτή.

Όσες επιχειρήσεις ανακυκλώνουν τα προϊόντα τους στην επιχείρηση ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ μαζί με το παραστατικό καταστροφής τους παίρνουν και το έντυπο πιστοποίησης Crete in Green, που ισχύει για ένα έτος και αναγράφει ότι οδήγησαν τα προϊόντα τους ορθά προς ανακύκλωση.

Η πιστοποίηση  Crete In Green είναι μία πρωτοβουλία της Πιστοποιημένης Εταιρίας Ανακύκλωσης Μεταλλικών Αποβλήτων ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ και εντάσσει 100αδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους όπως μεταποίηση, Βιοτεχνία, Βιομηχανία, Παραγωγή προϊόντων, Τουρισμού κ.α., σε ένα ενιαίο Δίκτυο εντός των ορίων της Κρήτης. Το Crete in Green, βρίσκει εύπορο έδαφος και θετική ανταπόκριση από επιχειρήσεις και ιδιώτες και στους 4 νομούς του Νησιού μας.

Τι είναι το Δίκτυο Crete in Green??

  • Το Crete in Green ουσιαστικά δημιουργεί μια Επιχειρηματική Ομάδα-Δίκτυο αποτελούμενη από Επιχειρήσεις που Διαθέτουν ή Παράγουν Μεταλλικό Σκράπ ετησίως και Συνεργάζονται με την Εταιρία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ στον τομέα της διαχείρισής του.
  • Στόχος του Crete in Green είναι να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης σε όλους τους νομούς για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που έχει η Ορθή Διαχείριση Μεταλλικών Αποβλήτων και πως μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά το νησί μας «Πράσινο»

Για να μπει μία επιχείρηση στο δίκτυο Crete in Green πρέπει απλώς να ανακυκλώσει τα υλικά της στην επιχείρηση και να ενημερώσει ότι επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγρμμα ώστε να της δώσει το αντίστοιχο έντυπο.

Πληροφορίες στο e-mail: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News