Κρήτη

ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε.: Απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων – Η ενημέρωση στους εργαζόμενους

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για σύστημα προληπτικής υγιεινής

Η εταιρεία μας ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού, παραμένοντας πιστή στις αξίες της , με σεβασμό στους πελάτες της , αλλά και για τους εργαζομένους της.

Έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας , θωρακίζοντάς την από τις επιπτώσεις της πανδημίας , διατηρώντας την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Την Παρασκευή 29/5/20 έκανε την πρώτη ενημέρωση στο προσωπικό της , για τις απαραίτητες ενέργειες τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και για την προσωπική υγιεινή εντός και εκτός επιχείρησης.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι

Κος Σηφάκης Γεώργιος πρόεδρος και Δ/Σ

Κος Σηφάκης Ιωάννης Αντ/δρος

Κα Ζέλι Ρίτα Ιατρός εργασίας

Κος Ασσαργιωτάκης Ζαχαρίας Τεχνικός ασφαλείας

Η εταιρεία μας εκτός των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ακολουθεί έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης που αποσκοπεί στην αποτελεσματική εφαρμογή και λειτουργία του συστήματος προληπτικής υγιεινής Covid – 19.

Η άρτια και ολοκληρωμένη λειτουργία της έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 Q.S. Swiss και αυτό την καθιστά υπεύθυνη για την τεκμηρίωση και παρακολούθηση του πλαισίου ασφαλούς λειτουργίας.

Η εταιρεία ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. είναι καθ’ όλα έτοιμη προκυμμένου να ξεκινήσει την λειτουργία της προσφέροντας ένα υγειονομικά ασφαλές προϊόν στους πελάτες της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια