Στην Κρήτη το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL: «Και φέτος οι Γερμανοί θα τιμήσουν το νησί»

Κρήτη
Στην Κρήτη το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL: «Και φέτος οι Γερμανοί θα τιμήσουν το νησί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα συνδυάζοντας της ασφάλεια σε σχέση με τον κορωνοϊό και το αίσθημα διακοπών, λέει ο δημοσιογράφος

Στην Κρήτη βρίσκεται συνεργείο του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL προκειμένου να καταγράψει τις προετοιμασίες ενόψει της επανεκκίνησης του τουρισμού αλλά και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται στη χώρα μας.

Ενθουσιασμένος με την Κρήτη αλλά και με την εικόνα που αντίκρυσε στο μέτωπο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό είναι ο Γερμανός δημοσιογράφος του δικτύου RTL Nils Rencker που τις τελευταίες ημέρες «αλωνίζει» την Κρήτη

«Οι Γερμανοί αγαπούν την Ελλάδα και ιδίως την Κρήτη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για λογαριασμό της γερμανικής τηλεόρασης και πραγματοποιούμε ένα ντοκιμαντέρ Σχετικά με το πώς είναι η κατάσταση εδώ.. Γιατί οι Γερμανοί αδημονούν να κάνουν διακοπές και ψάχνουν έναν ασφαλή προορισμό», αναφέρει στον φακό της ΚΡΗΤΗ TV, ο Nils Rencker .

 Το γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο καταγράφει τις ομορφιές του νησιού αλλά και τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που έχουν υιοθετηθεί.

«Οι Έλληνες κατάφεραν να συνδυάσουν την ασφάλεια με το αίσθημα των διακοπών που όλοι αναζητούμε! Όταν ήρθα στην Ελλάδα με υπέβαλαν σε ένα τεστ για τον κορωνοϊό. ‘Έμεινα σε καραντίνα. Δεν μπορούσα να βγω έξω από το ξενοδοχείο.  Όλα αποδεικνύουν ότι είμαστε ασφαλείς εδώ στην Ελλάδα δεν φέρνουμε τον ιό στη χώρα. Αλλά από την άλλη μεριά όταν έρχεσαι και βλέπεις εδώ πόσο ζεστοί είναι οι άνθρωποι και τόσο φιλικοί.. είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να νιώθεις ότι είσαι καλοδεχούμενος. Το αίσθημα των διακοπών είναι σίγουρα εδώ αλλά επίσης ξέρεις πως όλοι κάνουν αυτό που πρέπει για να είσαι ασφαλής», προσθέτει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

 Όπως τονίζει οι Γερμανοί ταξιδιώτες και φέτος θα επιλέξουν την Κρήτη ως τόπο διακοπών καθώς εκτός από λατρεμένος προορισμός το νησί όπως και ολόκληρη η χώρα είναι ασφαλής προορισμός.

 «Οι άνθρωποι αγαπούν την Κρήτη τόσο πολύ που σίγουρα θα έρθουν περιμένουν με αγωνία να κάνουν διακοπές», αναφέρει ο Nils Rencker.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News