Κρήτη

Παγκρήτιο Στάδιο: Πως θα λειτουργήσει - Κατεβάστε τις αιτήσεις

Οδηγίες για τη χρήση των χώρων του Παγκρητίου Σταδίου, στη «σκιά» του κορωνοϊού

Οδηγίες για τη σωστή χρήση των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου δίνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και ο Δήμος Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι οδηγίες δίνονται για τη σωστότερη δυνατή αξιοποίηση του Παγκρητίου Σταδίου ώστε να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν τόσο από την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων για αθλητές.

Οι οδηγίες συνοδεύονται από τα ανάλογα έντυπα- δηλώσεις και αιτήσεις και αφορούν δίνουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις και για τις χρονικές ζώνες (πρωινές, απογευματινές και βραδινές) στις οποίες έχουν χωριστεί οι χρήσεις του  Σταδίου, για τους αθλητές των αθλητικών συλλόγων της πόλης, του υποψηφίους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-στρατιωτικών σχολών και των αθλούμενων άνω των 13 ετών.

Διαβάστε τις οδηγίες για Αθλητές Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων ΕΔΩ

Κατεβάστε την Αίτηση Αθλητή - Προπονητή ΕΔΩ

Κατεβάστε το Έντυπο Ημερήσιας Εισόδου Αθλητών ΕΔΩ

Διαβάστε τις οδηγίες για υποψηφίους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητές ΕΔΩ

Κατεβάστε την Αίτηση υποψηφίου - προπονητή ΕΔΩ

Κατεβάστε το Έντυπο ημερήσιας εισόδου υποψηφίων ΕΔΩ

Κατεβάστε την Αίτηση Προπονητή KFA ΕΔΩ

Διαβάστε τις οδηγίες για αθλούμενους ΕΔΩ

Κατεβάστε την Αίτηση Αθλητή - Προπονητή ΕΔΩ

Κατεβάστε το Έντυπο Ημερήσιας εισόδου αθλούμενων ΕΔΩ

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψην μας τους περιορισμούς που έχουμε από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από την σταδιακή επανεκκίνηση των αθλητικών δράσεων καθώς και από τα έργα στο Στάδιο Ελευθερίας, προχωρήσαμε σε ένα λειτουργικό σχεδιασμό ο οποίος στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες όσων έχουν δικαίωμα άθλησης την περίοδο αυτή. 

Πιστεύουμε ότι με την καλή συνεργασία όλων το Παγκρήτιο Στάδιο θα ανταποκριθεί, όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του αθλητισμού της πόλης μας και θα στηρίξει μία ακόμα φορά τους αθλητές, τους προπονητές και τους αθλούμενους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Γραμματεία  Διαχείρισης , Θύρα 1, Παγκρήτιο Στάδιο, τηλ: 2810264576, 2810264591,  fax: 2810264561, email: infosxoleia@aahaeota.gr - κα. Ρένα Πηγάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια