Κρήτη

Οι ιδιοκτήτες γραφείων ενοικιάσεων αυτοκινήτων ζητούν να "ανοίξει" το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Με  επιστολή  προς  τον  Υπουργό  Τουρισμού  κ. Χάρη  Θεοχάρη   ο  Πρόεδρος  της Πανελλήνια Ομοσπονδία Γραφείων Ιδιοκτητών Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & δικύκλων (Π.Ο.Γ.Ε.Α.ΔΙ)  Μενέλαος  Μαράκης , ζητάει  την  επαναλειτουργία του  αεροδρομίου Ηρακλείου  για τις πτήσεις του εξωτερικού , από την 15 Ιουνίου όπως τα αεροδρόμια Αθηνών  &  Θεσσαλονίκης 

"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Έπειτα από την ανακοίνωση για την έναρξη της τουριστικής σεζόν την 15/6/2020 θεωρούμε ότι είναι οξύμωρο να ξεκινά η ναυαρχίδα του τουρισμού την προαναφερόμενη ημερομηνία και να παραμένει το αεροδρόμιο Ηρακλείου κλειστό. Να λάβετε υπόψιν ότι το ΗΡΆΚΛΕΙΟ και γενικά η Κρήτη είναι από τις περιοχές με μηδενικά κρούσματα , είναι δε η περιοχή απόλυτα ασφαλής με επάρκεια νοσοκομειακών κλινών και ΜΕΘ για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων.

Να σημειωθεί ότι είναι από τις πρώτες περιφέρειες που επετράπη η εσωτερική μετακίνηση με το άνοιγμα των Εσωτερικών πτήσεων, και των ακτοπλοϊκών γραμμών .

Το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα είναι η ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού με τις μεγαλύτερες και καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες, με αξιόπιστες και ασφαλής ντόπιες τουριστικές επιχειρήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που έχουν την ικανότητα να εξυπηρετήσουν με ασφαλή και ποιοτικό τρόπο τον εισερχόμενο τουρισμό.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το ενδεχόμενο να ανοίξει το αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπως αυτό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στις 15/6/2020 ημέρα που συμπίπτει και το άνοιγμα των ξενοδοχείων της χώρας.

Είμαστε σίγουροι ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεχτό  , και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ( Π.Ο.Γ.Ε.Α.ΔΙ)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ                                                                          ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ " 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια