Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα Χανιά

Κρήτη
Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τεστ του ηλικιωμένου είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό την Κυριακή 24 Μαΐου

Αρνητικό στον κορωνοϊό είναι, όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 88χρονος στα Χανιά, που, την Κυριακή 24 Μαΐου, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργο Μπέα, το 2ο τεστ του ηλικιωμένου είναι αρνητικό, όπως επίσης, αρνητικά στον κορωνοϊό είναι και τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι κοντινές επαφές του 88χρονου.

Ο συγκεκριμένος ασθενής  είχε χαμηλό ιικο φορτίο όταν του πήραν το περασμένο Σάββατο δείγμα. Το νεότερο δείγμα ήταν αρνητικό και ταιριάζει με την καλή χθεσινή κλινική του εικόνα, δεδομένα που συγκλίνουν πλέον στο γεγονός ότι ο 88χρονος νόσησε αλλά ελαφρά και ο ιός τελευταία δείχνει σαν να χάνει την δύναμη του.

Γενικά και από μελέτες στην Ιταλία αλλά και από τα ελληνικά δεδομένα, ο ιός έχει σταματήσει να προκαλεί τόσο ισχυρά συμπτώματα. Και αυτό εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος αν αναλογιστεί πόσο έχουν μειωθεί οι νοσηλείες σε ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει νωρίτερα neakriti.gr, και τα 54 δείγματα του υγειονομικού προσωπικού, με το οποίο είχε έρθει σε επαφή ο 88χρονος, εξετάστηκαν και, τελικά, βγήκαν και εκείνα αρνητικά στον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News