Κρήτη

Δημιουργείται Δίκτυο Αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει επαφή με τους αποφοίτους της

H Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε μία προσπάθεια εντοπίσει και να κρατήσει επαφή με τους αποφοίτους της, αποφάσισε τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βάσης στην οποία μπορούν να γραφτούν όσοι έχουν πάρει πτυχίο από την ίδρυση της Σχολής μέχρι και σήμερα.

Σκοπός της βάσης θα είναι η ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των παλιών αποφοίτων της σχολής και η ανάπτυξη μιας γραμμής επικοινωνίας της Ιατρικής Σχολής μαζί τους.

Η προσπάθεια ανάπτυξης της βάσης έγινε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διασύνδεσης της Σχολής και του Συντονιστή της, Αναπλ. Καθηγητή κ. Γ. Νότα καθώς και με την τεχνική υποστήριξη του μέλους Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής, κ. Μ. Καλοχριστιανάκη.

Οι παλιοί απόφοιτοι της σχολής μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να αποκτήσουν το δικό τους λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τα νέα της σχολής και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τους άλλους αποφοίτους που είναι εγγεγραμμένοι στην βάση.

Ήδη, από τις πρώτες ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας της βάσης, είχαν γραφτεί περισσότεροι από 100 απόφοιτοι, που εργάζονται αυτή τη στιγμή στον ιδιωτικό τομέα και σε νοσοκομεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Ελπίζουμε σύντομα η προσπάθεια αυτή να ενώσει την μεγάλη οικογένεια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και να αναδείξει τη εξαιρετική πορεία που έχουν οι απόφοιτοί μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια