Στη Μονή της Αγίας Τριάδας o Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Στη Μονή της Αγίας Τριάδας o Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη

Την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στα Χανιά επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς βρίσκεται ήδη στην πόλη  προκειμένου να παραστεί στο τριετές μνημόσυνο για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μάλιστα, στο πλευρό του πρωθυπουργού ήταν και ο γιός του, Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενο της Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό,

Η σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:

«Την Ιερά Μονή μας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη. Ενδιαφέρθηκε για την διαδιακασία ανακαίνισης της Μονής, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.

Επίσης συνεχάρη από κοντά τον Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Μονής μας κ.κ. Δαμασκηνό για την εκλογή και την χειροτονία του ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έχει κάνει σημαντικό έργο στην ιστορική Μονή.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News