Θανατηφόρο - Ρέθυμνο: Αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Μανώλη

Κρήτη
Θανατηφόρο - Ρέθυμνο: Αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Μανώλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίο αντίο στον Μανώλη με συγκινητικά μηνύματα στα social media

Ακόμη ένας νεκρός στην άσφαλτο της Κρήτης εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στον δρόμο Κουρούτες - Φουρφουράς στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Ο 37χρονος Μανώλης Αφράτης με καταγωγή τ' Ακούμια, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας μια για πάντα στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Το "τελευταίο αντίο" στον άτυχο Ρεθυμνιώτη, θα πουν οι δικοί του άνθρωποι, στις 05.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στ' Ακούμια Ρεθύμνου.

«Μάκη μας..... Τρελοκομείο μας..... Καλό ταξίδι ρε φίλε, κρίμα ρε φιλαράκι...... Ώρα για ξεκουράσει, το φιλότιμο σου και την εργατικότητα σου την ζήλεψε ο Θεός και σε έκανε δικό του! Καλή αντάμωση φίλε!»

«Πολύ κρίμα.... καλό παράδεισο!!! Εύχομαι δύναμη σε αυτήν την τόσο καλοσυνάτη μανούλα του!!!!».

«Προσπαθώ τώρα ωρα να βρω τις κατάλληλες λέξεις αλλά μάταια...να σαι καλά εκεί που πας Μάκη...

«Καλό παράδεισο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».

Ο θάνατος του Μανώλη σκόρπισε θλίψη και στο Σύλλογο Ακουμιανών- Βρυσανών (ΣΙΔΕΡΩΤΑΣ),  που με συλλυπητήρια ανακοίνωση του αναφέρει:

«"Έφυγε" ξαφνικά και αρκετά νωρίς, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαΐου 2020 ανήμερα Κωνσταντίνου κι Ελένης από κοντά μας σε ηλικία 37 χρονών ο συγχωριανός από τα Ακούμια Manolis Afratis το γένος Σταματεράκη, γιος της Χρυσής Σταματεράκη του Κολομαλά, αδερφής των Κωστή και Λευτέρη του Κολομαλά και α' ξάδελφος των ελένη σταματεράκη, νικος σταματερακησ και Yakinythi Stamateraki.

Όταν "φεύγει" ένας νέος άνθρωπος που είχε μπροστά στου μία ολόκληρη ζωή, δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν την οικογένειά του πέρα από κουράγιο και δύναμη.

Η κηδεία του θα λάβει χώρα στα Ακούμια την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 και ώρα 17:30.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα πολύ θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Θεός ν' αναπαύσει την ψυχή του».

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο Μανώλης Αφρατής έχασε τον έλεγχο του ΙΧ φορτηγού οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα όταν οι διασώστες τον ανέσυραν από το όχημά του φέρεται να είχε τις αισθήσεις του, όμως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, δυστυχώς εξέπνευσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News