Χ. Μαμουλάκης: Θα τρέξω το θέμα του ΒΟΑΚ μέχρι τέλους

Κρήτη
Χ. Μαμουλάκης: Θα τρέξω το θέμα του ΒΟΑΚ μέχρι τέλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μεγάλες καθυστερήσεις κι επικοινωνιακά τερτίπια μίλησε από την πλευρά του ο Υπουργός Μεταφορών

Το έργο παραμένει ψηλά στην αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αντιπολίτευσης, με την ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης και τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.Ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε ότι ο ΒΟΑΚ είναι ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης. Ένα έργο που - έπειτα από χρόνια απραξίας - ξεκίνησε να υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς έχει παγώσει τους τελευταίους μήνες, με την τοπική κοινωνία να αναμένει ακόμα την κάθοδο του Πρωθυπουργού και του Υπουργού στην Κρήτη, για να παρουσιάσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Για μεγάλες καθυστερήσεις κι επικοινωνιακά τερτίπια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε  ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.  

«Αυτό που είχατε κάνει εσείς ήταν ένας απλός διαγωνισμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Πιο απλά είχατε κάνει μια προεπιλογή των τεχνικών εταιρειών που μπορούν να συμμετέχουν όταν κι εφόσον δημοπρατηθεί το έργο» είπε χαρακτηρίζοντας μάλιστα την συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο έργο ως «μια μολυβιά στο χάρτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News