Κρήτη

Η μετακίνηση από τον ένα νομό της Κρήτης στον άλλο, του στοίχισε ακριβά

Πέντε συλλήψεις για λειτουργία επιχειρήσεων, 31 παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας και 80 για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας χθες, σε όλη την Ελλάδα.

Η μετακίνηση από τον ένα νομό της Κρήτης στον άλλο του στοίχισε ακριβά

Πέντε συλλήψεις για λειτουργία επιχειρήσεων, 31 παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας και 80 για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας χθες, σε όλη την Ελλάδα.     

80 πρόστιμα έπεσαν χθες σε όλη την χώρα τα οποία και αφορούσαν μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας.

Μεταξύ των παραβάσεων σε όλη τη χώρα για τα οποία επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, υπήρξε και μια περίπτωση που αφορούσε την Κρήτη, κάτοικος της οποίας αποφάσισε να μετακινηθεί εκτός νομού και την «πλήρωσε».

Αναλυτικότερα οι παραβάσεις έχουν ως εξής: 31 στη Θεσσαλονίκη, 16 στην Κεντρική Μακεδονία, 10 στην Αττική, 8 στην Ήπειρο, 7 στη Θεσσαλία, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 1 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 1.025 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Σε 5 συλλήψεις για λειτουργία επιχειρήσεων, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Πέμπτη 14 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ βεβαίωσε ισάριθμες παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα, συνολικά 621 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 607 άτομα.

Παράλληλα, για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 9 στην Αττική, 6 στο Βόρειο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Ελλάδα, 4 στην Κεντρική Μακεδονία, 4 στην Κρήτη, 1 στη Στερεά Ελλάδα, 1 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Θεσσαλία.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 335 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια