Κρήτη

Που πρέπει να πηγαίνουμε για ασφαλείς καθαρισμούς και αποτριχώσεις;

Οδηγίες από την Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης

Ένα κείμενο – οδηγό αναφορικά με την ασφαλή τέλεση πράξεων αισθητικής αποστέλλει η Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: «Ασφαλής Αισθητική δεν μπορεί, ούτε είναι νόμιμο να εφαρμόζεται σε σπίτια, σε κέντρα περιποίησης άκρων, σε κομμωτήρια και γυμναστήρια.»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης με αφορμή την πανδημία από τον COVID-19  και για την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιεί ότι:

Αισθητικές πράξεις όπως βαθύς καθαρισμός προσώπου, φροντίδες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, θεραπείες κυτταρίτιδας, laser αποτρίχωση, ηλεκτρική αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί κτλ, παρέχονται με ασφάλεια βάσει νόμου στα νόμιμα εργαστήρια αισθητικής από Αισθητικό πτυχιούχο ΤΕΙ.

Ο Αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ όχι μόνο έχει την επιστημονική κατάρτιση εξαιτίας της 4ετούς φοίτησης του για να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα, αλλά επίσης είναι γνώστης όλων των μεθόδων απολύμανσης και αποστείρωσης, ώστε να προστατέψει τον πελάτη του και να εφαρμόσει άρτια όλα τα πρόσθετα μέτρα εξαιτίας του COVID-19.

Ασφαλής Αισθητική δεν μπορεί, ούτε είναι νόμιμο να εφαρμόζεται σε σπίτια, σε κέντρα περιποίησης άκρων, σε κομμωτήρια και γυμναστήρια.

Αναζητήστε τα μέλη της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Γιατί η Αισθητική πάνω απ’όλα είναι Υγεία.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια