Χριστοδουλάκης: «Μετέωρη» η Κρήτη λόγω έλλειψης σχεδιασμού στον τουρισμό

Κρήτη
Χριστοδουλάκης: «Μετέωρη» η Κρήτη λόγω έλλειψης σχεδιασμού στον τουρισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

Για έλλειψη βασικού σχεδιασμού στο κομμάτι του τουρισμού , που αφήνει μετέωρη και την Κρήτη , κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Χ. Θεοχάρη, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουμαντάκη και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της «Κρήτη TV».

«Πατώντας» και στην ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη τουρισμού του ΚΙΝΑΛ κ. Νικητιάδη, τόνισε πως «την ίδια στιγμή που το ΚΙΝΑΛ επεξεργάζεται και δίδει στη δημοσιότητα σειρά μέτρων και προτάσεων για ένα πλήρες Εθνικό Σχέδιο για τη διάσωση του τουρισμού, τα κυβερνητικά στελέχη διαγκωνίζονται για το ποιος θα «κερδίσει» πρώτος τις εντυπώσεις. Η δημοσιοποίηση από τον Υπουργό Τουρισμού των υγειονομικών κανόνων που θα υιοθετήσει η χώρα, σε κομματική οργάνωση της Ν.Δ, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διαβούλευση και οι σημερινές διαρροές για δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για τις τακτικές του Υπουργού της, αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση των αρίστων εξελίσσεται σε κυβέρνηση των διαγκωνιζομένων για λίγη παραπάνω δημοσιότητα.

Εμείς καταθέσαμε τις θέσεις μας που έτυχαν ευρύτατης αποδοχής. Ο πρωθυπουργός, δεν έχει παρά να πάρει το Σχέδιο μας και να δώσει εντολές για την υλοποίηση του.»

Ο Μανόλης Χριστοδουλάκης, δεν παρέλειψε να ταχθεί και κατά της χρήσης κάμερας μέσα στις σχολικές αίθουσες, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να διασφαλιστεί το ποιος θα είναι ο  αποδέκτης της εικόνας, ενώ έθεσε ζήτημα πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Όσο για τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δημήτρη Ρέππα περί «αναπόφευκτου διαλόγου» με τον ΣΥΡΙΖΑ μελλοντικά , ο ίδιος θέλησε να υψώσει ιδεολογικό τείχος απέναντι στο εν λόγω σενάριο.

«Όταν τεθεί ζήτημα οποιωνδήποτε προγραμματικών συμφωνιών , εμείς καταθέτουμε σχέδιο, καταθέτουμε προτάσεις , δεν το λέμε απλά για να ακούγονται ωραίες. Θέλουμε να τις κάνουμε και πράξεις» τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας πως «ζητάμε τη δύναμη του ελληνικού λαού, αυτές κάθε φορά να τις κάνουμε πράξη και αυτό θα κάνουμε όποτε ξανά μας χρειαστεί και φυσικά να συζητήσουμε θεσμικά εντός του ελληνικού κοινοβουλίου με όποιον τρόπο μπορούμε να είμαστε κι εμείς χρήσιμοι με όποιους συσχετισμούς μας δίνει η ελληνική κοινωνία κάθε φορά».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News