Για ποιους λόγους ξεχώρισε η Περιφερειακή Τηλεόραση εν μέσω Πανδημίας

Κρήτη
Για ποιους λόγους ξεχώρισε η Περιφερειακή Τηλεόραση εν μέσω Πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη που δίνει όλη η χώρα ενάντια στη φονική πανδημία δοκιμάστηκαν πολλά. Η πολιτεία, το σύστημα υγείας, οι αντοχές της κοινωνίας, οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά και η ποιότητα της ενημέρωσης. Η Περιφερειακή Ενημερωτική Τηλεόραση ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή από την πρώτη στιγμή.

"Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στη διαχείριση της κρίσης, για να ενημερώσουμε αναλυτικά και υπεύθυνα τους πολίτες, για να μεταφέρουμε τα μηνύματα και τις οδηγίες των ειδικών, τα ερωτήματα και τις απορίες πολιτών και κοινωνικών ομάδων. Για να μεταδώσουμε μέσα από τις κλειστές εκκλησίες τις Ιερές Ακολουθίες.

Η Περιφερειακή Ενημερωτική Τηλεόραση διευκόλυνε το έργο των αρχών, βρέθηκε στο πλευρό κάθε πολίτη, στην πόλη , στο χωριό για να απαντήσει στις αγωνίες του, στις απορίες του, να μεταφέρει τη φωνή του, να σταθεί δίπλα του στις πολλές ώρες του εγκλεισμού του.

Η Περιφερειακή Ενημερωτική Τηλεόραση, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ελληνικής Περιφέρειας. Και συνεχίζουμε για να μείνουμε όλοι ασφαλείς.

ΕΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ"

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News