Έτοιμες για Κρήτη από τον Ιούνιο η Lufthansa,η Eurowings και η Swiss

Κρήτη
Έτοιμες για Κρήτη από τον Ιούνιο η Lufthansa,η Eurowings και η Swiss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης ανακοινώνουν εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες την πτητική δραστηριότητα 80 αεροπλάνων που θα καλύψουν από την 1η Ιουνίου πάνω από 100 προορισμούς.

Με βάση τα νέα δεδομένα η Lufthansa, η Εurowings και η Swiss ετοιμάζονται να επανέλθουν δυναμικά έχοντας στις πρώτες θέσεις της λίστας των προορισμών την Κρήτη και την Μαγιόρκα.

Μάλιστα η γερμανική Lufthansa όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πτητικό πρόγραμμα κυρίως προς κλασσικούς ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και άλλων σημείων ανά τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και η Eurowigs αλλά και η Swiss που έτσι και αλλιώς έχουν έντονη παρουσία στα κρητικά αεροδρόμια και κυρίως στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Ο προγραμματισμός θέλει τις πτήσεις να ξεκινούν για τους πρώτους 100 προορισμούς από την 1η Ιουνίου δρομολογώντας 80 αεροσκάφη.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις γενικές οδηγίες που θα σταλούν από την Ευρώπη σε συνδυασμό με τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο η Κρήτη έχει μια δυναμική όσον αφορά το ενδιαφέρον των αεροπορικών εταιριών.

Την ίδια ώρα ήδη η ελληνική κυβέρνηση εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι έτοιμη να αποκαταστήσει μετά τις 15 Μαΐου το δίκτυο των πτήσεων εσωτερικού ενώ θα ακολουθήσει και σχετική ενημέρωση όσον αφορά τις διεθνείς πτήσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News