Κρήτη

Απάτη με e- shop: Κρητικοί έκαναν παραγγελίες αλλά «έχασαν» τα χρήματα

Τι καταγγέλλλουν πολίτες στην Ένωση Καταναλωτών

Αρκετές  είναι οι καταγγελίες , από αγανακτισμένους καταναλωτές, στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για ηλεκτρονικά καταστήματα,(e-shop), καθώς βίωσαν την απάτη, πλήρωσαν τις παραγγελίες αλλά έχασαν τα χρήματα τους, εν μέσω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης :

Τα καταστήματα e-shop, διέθεταν , προς πώληση σε προνομιακές τιμές, σε σχέση με τις γνωστές τιμές του εμπορίου, τάχα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (κινητά τηλέφωνα, λαπ τοπ ,τάμπλετ κ.α)και οι καταναλωτές κλεισμένοι στο σπίτι τους ,λόγω επιβολής μέτρων κορωνοϊού, παρήγγειλαν, διάφορα καταναλωτικά είδη, τα οποία προπλήρωσαν δεδομένου ότι, τα συγκεκριμένα e-shop ,δεν δέχονταν πληρωμή με αντικαταβολή. Τα προϊόντα ουδέποτε παραδόθηκαν, ούτε τα χρήματα επιστράφηκαν.

Επειδή, οι ενέργειες αυτές, επισύρουν διοικητικές και ποινικές ποινές, θα πρέπει να καταγγέλλονται  ώστε οι καιροσκοπούν τες και οι παραπλανούντες  να τιμωρούνται.


Επειδή ,ζούμε σε περίοδο κορωνοϊού, και επειδή πολλοί καταναλωτές ,κάνουν χρήση σε κάποιες περιπτώσεις τα e-shop η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτη,ς καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, όταν πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου

Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί τους καταναλωτές ,που έπεσαν θύματα τέτοιων πρακτικών, να επικοινωνούν μαζί της στο email epkxan@gmail.com η στο 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια