Κρήτη

Σταθμός αιμοδοσίας στην «καρδιά» του Ηρακλείου και το μήνα Μάιο

Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας του Σταθμού Αιμοδοσίας

Απρόσκοπτα θα συνεχιστεί  η λειτουργία του Σταθμού Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ που στεγάζεται στην Περιφέρεια Κρήτης και κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου.

Οι Αιμοδότες θα μπορούν να προσέρχονται από Δευτέρα έως Σάββατο με ωράριο 9:30 πμ – 2:00μμ και τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού το 2813 400390. Ο σταθμός βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας, με ανεξάρτητη είσοδο από την οδό Δικαιοσύνης.

Στο χώρο της Περιφέρειας Κρήτης τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό.

Όπως άλλωστε αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Στο χώρο της Αιμοδοσίας υπάρχουν αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσης τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το προσωπικό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους Αιμοδότες που έχουν στηρίξει τους ασθενείς συνανθρώπους μας με δωρεά αίματος και αιμοπεταλίων κατά τη διάρκεια της Πανδημίας και προσκαλούμε όλους τους Ηρακλειώτες να επισκεφτούν την Αιμοδοσία της Περιφέρειας. Από την Δευτέρα 11/5/2020 θα ξεκινήσει και λήψη δείγματος για εγγραφή στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

Παρακαλούμε παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια