Κρήτη

Πρόστιμο σε 4 Κρητικούς για μάσκες και αποστάσεις

Εντατικά έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα και στην Κρήτη και 4 άτομα πλήρωσαν με 150 ευρώ την απροσεξία τους για τη μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας, ενώ 5 ακόμα Κρητικοί κινήθηκαν εκτός νομού και τους βεβαιώθηκε παράβαση.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι 66 συγκεκριμένες παραβάσεις για τις οποίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές:

42 στην Αττική,

7 στη Θεσσαλία,

5 στην Ήπειρο, 4 στη Δυτική Ελλάδα,

4 στην Κρήτη,

1 στη Στερεά Ελλάδα,

1 στην Κεντρική Μακεδονία,

1 στο Βόρειο Αιγαίο και

1 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 91 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας, βεβαιώθηκαν 90 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής:

33 στην Κεντρική Μακεδονία,

13 στη Θεσσαλονίκη,

11 στη Δυτική Ελλάδα,

11 στην Αττική,

5 στη Στερεά Ελλάδα,

5 στην Κρήτη,

3 στην Ήπειρο,

3 στη Δυτική Μακεδονία,

3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

 2 στην Πελοπόννησο και

1 στη Θεσσαλία.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 175 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις και συνελήφθησαν 10 άτομα. Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 578 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 557 άτομα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια