Κρήτη

Βασίλης Σκουλάς για το φονικό στα Ανώγεια: «Να σταματήσουμε εκεί το κακό»

"Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα" προειδοποίησε ο γνωστός λυράρης

Άδικα χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές σύμφωνα με τον γνωστό λυράρη Βασίλη Σκουλά που αναφέρθηκε στο διπλό φονικό στα Ανώγεια και τόνισε ότι το κακό πρέπει να σταματήσει εδώ.

Όπως είπε μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:«Με αυτό το γεγονός συγκλονίστηκε η κοινωνία. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο, γιατί πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αλλά και σοβαρός να ήταν ο λόγος, δεν δικαιολογείται να χαθούν δύο ζωές. Δύο μεγάλες οικογένειες θρηνούν δύο θύματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα.

Πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο να περάσει αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε όλη η κοινωνία, οι φορείς, οι παράγοντες του τόπου, να συμβάλει ο καθένας από το μετερίζι του. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια και να ευχηθούμε να το επιτύχουμε.

Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Το όπλο το κρατάς επάνω σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορεί το μυαλό να λειτουργήσει με μια λογική ψυχραιμίας και το τι μπορεί να επιφέρει αυτή η κίνηση κάνοντάς την, τραβώντας το όπλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουλάς.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια