Κρήτη

Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ: «Συνεχίζεται η επικίνδυνη μετακίνηση των εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ με τα Μ.Μ.Μ»

"Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας είναι απαράδεκτο ένα λεωφορείο να στριμώχνει επιβάτες χωρίς την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας".

Με την πρόσφατη άρση των μέτρων κυκλοφορίας, αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για ΠαΓΝΗ.

 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μέσω ανακοίνωσής του, το Σωματειο  Εργαζομένων ΠαΓΝΗ: "Δεκάδες εργαζόμενοι, χθες και σήμερα, μας κατήγγειλαν ότι στα πρωινά δρομολόγια τα λεωφορεία γεμίζουν με 50 άτομα τουλάχιστον και υπάρχει αρκετός κόσμος επιπλέον που αναγκάζεται να περιμένει το επόμενο δρομολόγιο με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι συνάδελφοι στην εργασία τους. 

Υπενθυμίζουμε ότι το νοσοκομείο αρχίζει να λειτουργεί σταδιακά τα πρωινά του ιατρεία, καθώς επίσης ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται ο κόσμος στα επείγοντα περιστατικά με αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος να χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας είναι απαράδεκτο ένα λεωφορείο να στριμώχνει επιβάτες χωρίς την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας. 

Απαιτούμε το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής και για τη μεταφορά των επιβατών στο ΠαΓΝΗ στην ώρα τους (τοποθέτηση διπλών λεωφορείων ή αύξηση των λεωφορείων τις ώρες αιχμής).

Ζητάμε από τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, τον Διοικητή του ΠαΓΝΗ και τον Δήμαρχο Ηρακλείου να παρέμβουν για να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση εργαζομένων και ασθενών στο νοσοκομείο μας".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια