Φονικό Ανώγεια: Ποιος είναι ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης

Κρήτη
Φονικό Ανώγεια: Ποιος είναι ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αθλητική του πορεία από τα γήπεδα στα ρινγκ

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτης, συγκλονισμένος και ο ηρακλειώτικος αθλητισμός από το διπλό φονικό στα Ανώγεια.  Άλλωστε ο φερόμενος ως δράστης, ο 29χρονος Μανόλης Καλομοίρης αποτελεί ένα πολύ γνωστό πρόσωπο για το τοπικό ποδόσφαιρο όπου αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες σε μικρότερη ηλικία ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το κικ μπόξινγκ.

Ο Μανόλης Καλομοίρης αποτέλεσε ένα από τα σπουδαία ποδοσφαιρικά ταλέντα των Ανωγείων και γρήγορα αγωνίστηκε σε ποδοσφαιρικές ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο κρητικό ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον Ρούβα και στον Γιούχτα σε επίπεδο Περιφερειακού Πρωταθλήματος, στον ΠΑΟ Κρουσώνα στη συνέχεια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αλλά και στη Δόξα Γαλιάς, όταν πριν λίγα χρόνια διεκδίκησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ.

Όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο ήταν ένας αθλητής δυναμικός και συνεπής, που είχε τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, δημιουργώντας παράλληλα πολλές φιλίες στις ομάδες όπου αγωνίστηκε.

Γι’ αυτό και ξάφνιασε η απόφαση του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία, όπου τα τελευταία χρόνια είχε επιτυχίες στα ρινγκ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News