Φονικό στα Ανώγεια: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Κρήτη
Φονικό στα Ανώγεια: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκροί δύο άνδρες, 62 και 30 ετών

Αναστάτωση στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με πληροφορίες να αναφέρουν φονική συμπλοκή με νεκρούς και τραυματίες. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή έλαβε χώρα στην τοποθεσία Περαχώρι, στην κάτω μεριά του οικισμού των Ανωγείων και είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς άνδρες και έναν τραυματία.

Νεκροί είναι ένας 62χρονος, γνωστός για την ενασχόληση του με τη λαϊκή παράδοση, τις μαντινάδες και τα κοινά καθώς και ένας 30 χρονος κτηνοτρόφος. Ο τραυματίας είναι ένας 30χρονος διερχόμενος από το σημείο της εμπλοκής που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τα Ανώγεια κάνουν λόγο για λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί. Ο 62χρονος καιο 30χρονος που μάλιστα έμεναν και σε γειτονικά σπίτια, βρίσκονταν στην πλατεία στο Περαχώρι. Λογομάχησαν και στο τέλος "βγήκαν" τα όπλα.

Ο  62χρονος νεκρός  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ ο 30χρονος , δεύτερο θύμα του φονικού και ο 30χρονος τραυματίας  μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο 62χρονος έφερε δυο τραύματα στο στήθος και ο 30χρονος πολλαπλά τραύματα στο στήθος και μώλωπες στο πρόσωπο.

Όπως είναι λογικό όλη η κοινωνία των Ανωγείων έχει αναστατωθεί και βρίσκεται στο πόδι. Μέλη και των δύο οικογενειών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή  στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Στον ορεινό δήμο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο και από το Ρέθυμνο.

Κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας.

 

Συνεχής ενημέρωση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News