Κρήτη

Εθελοντική Ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ": Απέκτησε όχημα και εξοπλισμό για τις αποστολές της

Μια ευχάριστη είδηση για την εθελοντική ομάδα - Αναλυτικά τι αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της ομάδας στο Facebook

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Εθελοντική Ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ", υπέβαλε αίτηση για χρηματοδότηση και πέτυχε την έγκρισή της από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης – ΕΓΤΑΑ).

Έτσι, υλοποιήθηκε έργο συνολικού προϋπολογισμού 55,805,46€, με 100% χρηματοδότηση, που αφορά στην προμήθεια οχήματος για τη μεταφορά ειδικού πυροσβεστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού διάσωσης, καθώς και στην προμήθεια του εξοπλισμού αυτού, όπως επίσης και στην παραγωγή υλικού ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Όπως άλλωστε αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε ανάρτηση της ομάδας στο Facebook: «Το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ομάδα μας μπορεί πλέον με αρτιότερο εξοπλισμό και με ειδικό όχημα να προσφέρει στον πολίτη αλλά και στις υπηρεσίες/φορείς πολιτικής προστασίας του τόπου μας, όπου και όποτε χρειαστεί, πάντα βέβαια με το πολύ καλά εκπαιδευμένο σώμα εθελοντών που διαθέτει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια