Προσφορά κηπευτικών σε κοινωνικές δομές του Ρεθύμνου από παραγωγούς του Λασιθίου

Κρήτη
Προσφορά κηπευτικών σε κοινωνικές δομές του Ρεθύμνου από παραγωγούς του Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα ενός μηνός , που ευάλωτοι συμπολίτες ωφελούνται από την προσφορά παραγωγών του Λασιθίου

Μία αξιέπαινη και εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά έκαναν προ λίγων ημερών οι παραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας «Ανατολή», με αποδέκτες τους ευάλωτους κοινωνικά συμπολίτες μας.

Ειδικότερα, κατόπιν επικοινωνίας της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Δ.Ρ κας Άννας Ελευθεριάδου – Γκίκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη, ο οποίος για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε με προθυμία και διαμεσολάβησε προσωπικά στη συνεννόηση με τους συντοπίτες του παραγωγούς, προσφέρθηκαν δωρεάν στο Δήμο Ρεθύμνης δύο τόνοι κηπευτικών, που διανεμήθηκαν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου του Δ.Ρ και των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στους ωφελούμενους των κοινωνικών αυτών δομών.

Η Αντιδήμαρχος ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη και τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας «Ανατολή» για την προσφορά αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, καθώς και την Υπηρεσία Καθαριότητας και Αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Ρεθύμνης για την διάθεση φορτηγού και υπαλλήλων που μερίμνησαν για τη μεταφορά των λαχανικών στις δομές διανομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα ενός μηνός , που οι ευάλωτοι συμπολίτες μας ωφελούνται από την προσφορά παραγωγών του Λασιθίου. Την περίοδο του Πάσχα, προσφέρθηκε άλλος ένας τόνος κηπευτικών που διανεμήθηκαν και στους πέντε Δήμους του Νομού Ρεθύμνου, οι οποίοι τα διέθεσαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων αλλά και στα Συσσίτια της Εκκλησίας.

Την πρωτοβουλία τότε, ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής πολιτικής κ. Εμμανουήλ Χνάρης σε σύμπραξη με τον συνάδελφό του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γ. Γουλιδάκη, ο οποίος μάλιστα επέβλεψε προσωπικά τη μεταφορά και διανομή των προϊόντων προσφέροντας και προσωπική εργασία στην εκφόρτωση τους.

Στο Δήμο Ρεθύμνης, κατόπιν συντονισμού της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Δ.Ρ κας Άννας Ελευθεριάδου – Γκίκα με εθελοντές του Ρεθύμνου, τα κηπευτικά διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στα Συσσίτια του Αγίου Κωνσταντίνου της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου & Αυλοποτάμου.

Για τη συγκεκριμένη προσφορά η κα Ελευθεριάδου ευχαριστεί θερμά και δημοσίως τους δωρητές κι εύχεται να έχουν Υγεία και Δύναμη να ανακουφίζουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News